top of page

Ontmossen en coaten (schilderen) van daken

Regio Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant aan een goede prijs!

Schilderwerken Mika

WE PAINT YOUR DREAM

GEEF MOSSEN EN ALGEN OP UW DAK GEEN KANS

Het ontmossen en coaten (schilderen) van daken is een verstandige investering. Niet alleen zorgen algen en mos voor een onverzorgd en vervuild dak, ze kunnen uw dakbedekking ook poreuzer maken. Hierdoor kunt u vroeg of laat met lekkages zitten. Schilderwerken Mika uit Ham maakt komaf met algen, mossen en groenaanslag op uw dak, aan een scherpe prijs.

ZELF UW DAK REINIGEN EN ONTMOSSEN?

Uw dak zelf reinigen en ontmossen gaat niet altijd zonder slag of stoot. Zo loopt u het risico om uw dakbedekking onherroepelijk te beschadigen en eindigt u met grotere kosten om uw dak te herstellen of zelfs te vervangen. Een vakman kan de situatie het best inschatten en zal gepaste apparatuur en waterdruk gebruiken om uw dak doeltreffend, maar ook in alle voorzichtigheid te reinigen en te behandelen.

WIJ REINIGEN, ONTMOSSEN EN COATEN DAKEN

Wij zijn dé referentie voor het ontmossen en coaten (schilderen) van daken in heel Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Nadat we uw dak gereinigd en ontmost hebben, brengen we een beschermende dakcoating aan die ervoor zal zorgen dat uw dak voor lange tijd mooi en vrij van vuil, mos en algen blijft! U verlengt bovendien aanzienlijk de levensduur van uw dak. Indien gewenst, kunnen we ook meteen uw dakgoten schoonmaken. Zo kunt u echt zorgeloos genieten van een mooi dak boven uw hoofd. Ook voor algemene en industriële schilderwerken aan onklopbare prijzen kunt u beroep doen op Mika Schilderwerken.

Uw dak ontmossen en coaten in Limburg, Vlaams-Brabant of Limburg?
Vraag het aan Schilderwerken Mika!

bottom of page