Schilderwerken Mika:

Uw behanger en schilder voor binnen én buiten

Uw ervaren schilder in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen

Mika schilderwerken

WE PAINT YOUR DREAM

SCHILDERWERKEN IN EN ROND HUIS

Voor al uw algemene en industriële schilderwerken binnen en buiten staat Schilderwerken Mika uit Ham garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering aan een eerlijke, betaalbare prijs. Hiervoor gebruiken we enkel en alleen de beste kwaliteitsverf van merken als Sigma, Trimetal, Sikkens en Herbol.

LIEVER BEHANG?

Dat kan ook, Schilderwerken Mika is naast ervaren schilder ook al jaren behanger. Wij zorgen voor een rimpelloze en naadloze realisatie van al uw behangwerken, met een brede waaier aan keuzemogelijkheden, ook fotobehang!

schilderwerk traphal
schilderwerk traphal
press to zoom
schilderwerk keuken
schilderwerk keuken
press to zoom
schilderwerk keuken
schilderwerk keuken
press to zoom
1/2

KALEIEN VAN GEVELS

Uw gevel in een compleet andere look? Schilderwerken Mika is thuis in kaleiwerken, die uw volledige woning een authentiek karakter geven. Bovendien worden oneffen zorgvuldig weggewerkt en wordt uw gevel langdurig beschermd tegen vocht en andere externe factoren. Het resultaat: een duurzame, mooie gekaleide gevel.

LAKWERKEN

Schilderwerken Mika heeft alle ervaring in de vingers voor de realisatie van al uw lakwerken volgens de regels van de kunst, met precisie, hoge dekkracht en een feilloze afwerking.

Naast algemene schilderwerken binnen en buiten kunt u ook op ons vakmanschap rekenen voor industriële schilderwerken en het ontmossen en coaten van daken.

1/1

SCHILDERWERKEN
VOOR EN NA

schilderwerken voor en na
schilderwerken voor en na
press to zoom
1/8

Zoekt u een betrouwbare schilder in Vlaams-Brabant, Limburg of Antwerpen? Contacteer Schilderwerken Mika!

1/1